Termeni si conditii

Magazinul online www.zipup.ro este administrat de societatea S.C. ZiP UP S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5778/2015, avand C.U.I. RO 34508594, capital social 400 Lei, sediul social in Bucuresti, sector 1, Strada Trifesti nr. 5A, parter, biroul nr.2, Romania, Telefon 0755 097 103

Plasarea unei comenzi pe www.zipup.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor care se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. ZiP UP S.R.L., prin intermediul magazinului online www.zipup.ro si pe care va recomandam sa le cititi cu atentie.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerata o tentativa de fraudare si S.C. ZiP UP S.R.L. va porni cercetarea penala impotriva celui care a initiat aceste actiuni.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si a altor sectiuni ale site-ului www.zipup.ro fara o notificare prealabila.

 

Plasarea unei comenzi

Plasarea unei comenzi se poate face atat telefonic, cat si electronic pe www.zipup.ro.

Preluarea unei comenzi telefonice se face de catre un agent de vanzari, in limita programului de lucru afisat pe site.

Plasarea unei comenzi electronice se face in urmatoarele etape:

– plasarea produselor in cosul de cumparaturi pe magazinul online in functie de stocurile afisate

– plasarea comenzii cu posibilitatea creerii unui cont

– plata produsului sau produselor in functie de modalitatea de plata aleasa (online, ramburs sau transfer bancar)

– primirea unui email de confirmare care contine un numar de comanda, informatii despre produsele comandate si datele de contact ale ZiP UP.

– in cazul in care se opteaza pentru varianta de plata prin transfer bancar, dupa email-ul de confirmare a comenzii, veti primi in aceiasi zi un alt email cu factura fiscala necesara efectuarii platii. In cazul in care doriti urgentarea livrarii comenzii, puteti trimite un email la enjoy@zipup.ro cu dovada efectuarii platii; produsul se va livra dupa ce s-a efectuat plata.

Produsele vor fi livrate in ordinea cronologica inregistrate.

Produsele aflate in oferta magazinului online www.zipup.ro se pot vinde numai pe baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati in timpul programului de lucru al departamentului de vanzari.

 

Preturi si stocuri

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Pe www.zipup.ro nu se pot face comenzi speciale.

Produsele se pot achizitiona in limita stocului disponibil afisat pe pagina fiecarui produs.

In cazul in care preturile, stocurile sau alte detalii referitoare la produse, au fost afisate gresit din cauza unei erori, ne rezervam dreptul de a anula comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clientii, in cel mai scurt timp posibil.

 

Returnarea produselor

Returnarea produselor se supune Legii 365/2002 (cu modificarile si completarile ulterioare), precum si unei politici proprii de returnare in unele cazuri.
Mai multe detalii despre returnare se regasesc pe pagina zipup.ro/politicadereturnare .

Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.zipup.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web si orice alte date, este proprietatea S.C. ZiP UP S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail enjoy@zipup.ro

 

Politica de confidentialitate

S.C. ZiP UP S.R.L. se obliga sa respecte si sa protejeze confidentialitatea datelor personale ale cumparatorilor magazinului online www.zipup.ro si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului, informarii utilizatorilor cu privire la situatia contului,  a comenzilor acestora si doar cu acordul cumparatorului ZiP UP, prin abonarea in casuta “Afla noutatile ZiP UP” poate trimite oferte, vouchere si alte mesaje electronice.

In cazul in care doriti stergerea datelor personale din baza noastra de date, va rugam sa solicitati lucrul acesta oricand prin email sau telefon.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra doar in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.