Politica de returnare

Produsele se pot returna sau schimba in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, dupa ce in prealabil se trimite un email la adresa enjoy@zipup.ro, unde se mentioneaza numarul comenzii prin care s-a achizitionat produsul si un numar de telefon la care puteti fi contactat.

Costul returului va fi suportat de cumparator. Exceptie fac produsele cu defecte de fabricatie, unde costul este suportat de catre vanzator.

Politica de retur se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

In cazul in care se solicita schimbarea produsului, trebuie mentionat noul produs solicitat prin schimb.

Dupa primirea email-ului prin care se solicita returul sau schimbul, veti fi contactat telefonic in vederea stabilirii detaliilor necesare.

Coletul cu produsul returnat sau schimbat se va trimite prin orice curierat rapid la sediul S.C ZiP UP S.R.L. din Piatra Neamt, Bulevardul Republicii nr. 17.

Pentru a returna sau schimba un produs, acesta trebuie sa fie:

– insotit de toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme de purtare; orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.

– insotit de o copie a Facturii Fiscale asociate produsului si a Certificatului de garantie (in cazul produselor care sunt insotite de Certificat de Garantie). Daca aceste criterii nu sunt indeplinite, nu se va accepta returul.

Dupa expedierea coletului, se transmite un email la enjoy@zipup.ro in care se mentioneaza modalitatea de transport aleasa si numarul coletului. Costul returului/schimbului cade in responsabilitatea cumparatorului.

Atunci cand produsul ajunge la noi, iti vom trimite un email de confirmare.

In cazul unui retur, contravaloarea produsului se va restitui in contul bancar al cumparatorului, in termen de maxim 15 de zile de la primirea email-ului de confirmare privind receptia produselor.

In cazul schimbului cu un alt produs din oferta, acesta va fi expediat conform livrarii anteriore, costul schimbului fiind de asemenea in sarcina cumparatorului.