Garantii

Produsele prezente pe site-ul www.zipup.ro beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare).

Orice defectiune la: fermoare, roti, sisteme de închidere, cu cifru sau fără, curele, buzunare, etc. ce nu a fost semnalata la receptia produsului, NU beneficiaza de garantie.
Dacă la produsul achiziţionat apare un defect de fabricaţie vă recomandăm sa încetaţi folosirea acestuia, în caz contrar orice alte defecte apărute ulterior nu vor beneficia de garanţie.

Garantia se acorda pentru defecte de fabricatie sau de material, pentru uzura prematura si la anumite componente precum:

  • incuietori si accesorii metalice defecte;
  • cusaturi nerezistente;
  • curele de sustinere consolidate insuficient;
  • etc.

Termenul de garantie incepe din momentul facturarii produsului.

Reparatia produselor lasate in garantie poate dura pana la 60 de zile.

Nu ne putem asuma acordarea garantiei pentru daune provocate de utilizarea necorespunzatoare a produsului, deteriorari in urma manipularii necorespunzatoare de catre terte persoane (transportatori, hamali), accidente, contact cu suprafete abrazive, expunere la temperaturi extreme ori uzura prin folosire, deteriorari asupra materialului (zgarieturi, taieturi) rezultate din utilizarea obisnuita a produsului, greseli de intretinere, incarcarea excesiva a bagajului, reparatii facute de persoane neautorizate, depozitare si manipulare incorecta, modificari aduse starii initiale a produsului, etc.

Instructiuni de ingrijire:

– se curata cu un material textil moale sau cu o perie moale;

– petele se indeparteaza cu o carpa umeda in solutie apoasa de detergent sau prin utilizarea kit-ului de curatare conceput pentru anumite produse din oferta;

– nu se spala;

Pentru solicitatea garantiei in mod nejustificat, ZiP UP isi rezerva dreptul de a obliga cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a problemei produsului si a taxelor de transport.

In cazul in care, la momentul solicitarii garantiei, produsul este intr-o stare de deteriorare avansata iar o interventie asupra produsului poate compromite complet utilizarea acestuia, ZiP UP nu isi asuma responsabilitatea repararii acestuia.

Vanzatorul declara pe propria raspundere ca produsele comercializate prin magazinul online www.zipup.ro respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii, securitatii muncii si protectiei mediului, in conformitate cu prevederile HG 1022/2002 si HG 457/2003.